ADVOCATEN IN DEN HAAG

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Den Haag op rechtsgebied

advocatenindenhaag.nl

TransactionCounsel.nl
TransactionCounsel.nl Den Haag
 

TransactionCounsel.nl
Tobias Asserlaan 5
2517 KC Den Haag
Tel.: 070 8919111
Mobiel: 06 52711346
www.transactioncounsel.nl

Advocatenkantoor TransactionCounsel.nl is gespecialiseerd in fusies & overnames (M&A), financieringen en herstructureringen.

Het kantoor werkt zeer nauw samen met hun cliŽnten. Samen stellen zij het ideale team met de juiste specialisten samen. Dit team wordt samen gesteld uit de beste specialisten uit het netwerk van TransactionCounsel.nl. Uiteraard voegen zij ook graag mensen toe die de cliŽnt voorstelt.

TransactionCounsel.nl heeft een breed netwerk van de beste specialisten die overal werkzaam kunnen zijn (grote kantoren, niche kantoren, zzp'rs) zolang zij maar voldoen aan onze kwaliteits, service en prijs criteria.

TransactionCounsel.nl is dť specialist in het begeleiden van ondernemingen, instellingen, fondsen en overheden bij transacties en het ondernemingsrecht. Zij adviseren onder andere over bestuurdersaansprakelijkheid, corporate governance, besluitvorming en jaarrekeningen.

TransactionCouncel.nl: bewezen ervaring en kwaliteit, duidelijke afspraken over de te leveren diensten, focus op actie, eenvoud en langere termijn oplossingen, duidelijke afspraken over de kosten en nauwkeurige monitoring van de geleverde diensten en kosten. De kosten van ingeschakelde externe specialisten worden 1 op 1 doorbelast (dus zonder marge) zodat zij volledig op lijn zitten met de belangen van de cliŽnt.

TransactionCounsel.nl is opgericht door Harm van Berkum.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands